KING_Foto

Contact

Architect KING
Warmondstraat 103 II
1058 KT, Amsterdam

KVK: 59750235

T: 0655967532 (ma-vri 09.00 -17.00)
E: info@kingarchitecten.nl
L: LinkedIn

GRATIS SchetsGesprek

Het eerste oriëntatie/ brainstormgesprek met architect KING is altijd gratis. Tijdens het gesprek kan ik met behulp van schetspapier, verschillende verbouw, bouw en indelingsmogelijkheden voor u schetsen, met een indicatie van de kosten.

Ik kan u helpen met allerlei verbouwaspecten zodat u de juiste keuze kan maken. Omdat ik vroeger een timmerman was kan ik uit verschillende invalshoeken de bouwbeperkingen en de mogelijkheden beoordelen.

“Hoe beter u de voorbereidingen uitvoert des te kleiner de kans dat u geconfronteerd wordt met een dikke MEERWERK REKENING van de aannemer .”

Het gesprek vindt bij voorkeur plaats op de verbouwlocatie, overdag (ma-vrij) en maandag- of dinsdagavond. Om het gesprek efficiënt te laten verlopen is het nuttig als u een plattegrond op schaal van uw woning heeft.

Kosten: Ik bied u graag duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Naar een gratis kennismaking schetsgeprek, bied ik mijn diensten voor een vaste prijs aan in plaats op basis van een uurtarief. Als eenmanszaak met weinig overheadkosten, kan ik aantrekkelijke tarieven hanteren. Service is belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening en als eenmanszaak kan ik snelle en klantgerichte service verlenen.