KING_Paraplu

Ontwerp met de DakterrasArchitect

Het gebruik van het platte dak kan een waardetoevoeging aan uw woonomgeving zijn, een heerlijke groene oase van rust ver boven de stad. Ik luister en denk met u mee, in plaats van een tekening sturen vraag ik eerst hoe het bestaande dak er uit ziet, wat zijn de eisen, passies en wensen, wat is mogelijk binnen de regelgeving.

Als dakterras architect KING verstrek ik u gedegen en vakkundig advies, over de daktoegang, de vloer en het hek. Verder bespreek ik met u verschillende inrichtingsmogelijkheden ten aanzien van verlichting, water, elektra, douche, schaduw, daktuin, en meubels.

Als zelfstandig ondernemer met weinig overheadkosten kan ik aantrekkelijke tarieven hanteren.

In veel situaties is een kleine dakopbouw of een luik makkelijk te realiseren. Door een comfortabele trap boven de bestaande trap te plaatsen wordt het geheel efficiënter. Een dakopbouw is meestal niet groter dan 2 x 3m.

Meestal is het bestaande dak niet sterk genoeg voor een dakterras zodat de constructie versterkt moet worden. Dit kan door onder het dak tegen de bestaande balken of erboven een staalconstructie te maken. KING Architecten is een innovatief ontwerpbureau met ervaring in bouwmanagement en projectbegeleiding.

KING Architecten, een onafhankelijk architectenbureau dat u graag terzijde staat. King doet veel verschillende bouw- en verbouwprojecten; aanbouwen, souterrains, interieur- en meubelontwerp, herbestemmingen, splitsingstekeningen, horecaontwerp, vakantievilla’s en nieuwe woonindelingen.

Roland King is ingeschreven in het Nederlandse Architectenregister en bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. KING kent een groot netwerk van adviseurs en andere disciplines en in vergelijking met andere architectenbureaus, heeft KING geen overheadkosten en personele kosten.

Neem contact op voor meer informatie of advies. info@kingarchitecten.nl of bel 0655967532.